Jeugd

Bootcamp

Lekker buiten sporten, nieuwe dingen leren, veel lol hebben met elkaar en tegelijk werken aan je fitheid. De oefeningen zijn allemaal gericht op functionaliteit, mobiliteit en een goede fysieke ontwikkeling van kinderen. Ook dragen de trainingen bij aan het verbeteren van de sportprestaties en het voorkomen van blessures.

De trainingen worden gegeven door enthousiaste trainers met een pedagogische- en sportachtergrond.

MBM geeft op vrijdagmiddag Bootcamp voor jongens en meisjes van 9 tot 17 jaar. De lessen vinden plaats in Tennis Center Heuvelrug. Alle kinderen en jongeren kunnen mee doen, dus ook als je niet hockeyt of een andere sport beoefent! 

Kickboksen voor de jeugd

Jong geleerd, oud gedaan. Goed bewegen, controle over het lichaam, een stabiele en krachtige mentaliteit. Het zijn allemaal dingen waar veel volwassenen naar zoeken. Bij onze Kidslessen leren we kinderen bewegen en controle te krijgen over het lichaam, en vergroten we mentale weerbaarheid en zelfbeheersing. Dus: Start them young!

'Hij leert je beheersen en focussen, kickboksen is namelijk knap lastig.’  (Maurits, 13 jaar)

  

Kidsboksen

Wij bieden Kickboksen voor de jeugd (vanaf 12 jaar) en Kidsboksen (vanaf 8 jaar) ook aan als workshop voor sportverenigingen, scholen of kinderfeestjes.


Kickboksen vindt plaats in Tenniscenter Heuvelrug. Je ouders kunnen hier achter glas toekijken of kunnen in het Tenniscenter een kopje koffie drinken.
Na de les kan je bij de bar terecht voor een drankje en wat lekkers. Ook voor groepen en feestjes kan je dit met het Tenniscenter naar wens invullen.

Komt een andere dag jou beter uit of heb je liever één-op-één kickboks-training? Neem dan contact met ons op.

'Dit was het leukste feestje wat ik ooit heb gedaan!'  (Kickboksfeestje van Muna, 7 jaar)

 

Personal Training voor de jeugd

Er kunnen genoeg redenen zijn waarom een kind baat heeft bij persoonlijke begeleiding en coaching. Problemen met weerbaarheid, zelfvertrouwen, motoriek, 

stress/ademhaling of een stoornis zijn facetten die kinderen fysiek of mentaal behoorlijk in de weg kunnen zitten. Wij vinden het daarom belangrijk om ook kinderen Personal Training aan te kunnen bieden.

 

Kracht van het kind

Afhankelijk van de situatie van het kind wordt de training gegeven door een trainer met een sport - én pedagogische achtergrond. Het kind zal zich bewust worden van zijn/haar gebreken en van zijn/haar mogelijkheden. Van hieruit kunnen wij werken aan de lichamelijke en mentale kracht van het kind. Elk kind heeft er recht op lekker in zijn/haar vel te zitten.

Ons doel is dan ook om elk kind zichtbaar meer zelfvertrouwen te laten opbouwen.
 Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik op deze link voor de tarieven:  www.mbmsports.nl/tarieven 

Klik op onderstaande link om je in te schrijven voor een gratis proefles op een tijdstip dat jou uitkomt!

Aanmelden Proefles

Neem contact met ons op! Velden met een sterretje zijn verplicht.

 


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/mbmsports.nl/public_html/libraries/cegcore/gcloader.php on line 52

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

facebook linkedin instagram