Over ons

Bij MBM sports geloven wij dat body en mind altijd met elkaar in verbinding staan. Lichaam en geest kunnen elkaar ontmoedigen en stimuleren en hebben invloed op de balans in je leven. Die balans zorgt ervoor dat je beter presteert, dat je geniet, kortom, lekker in je vel zit! Om dat te bereiken is het belangrijk om je lichaam en je geest goed te verzorgen en te trainen. Wij begeleiden je daarbij. 

YOUR BODY, YOUR MIND, YOUR LIFE Kettlebells en Pushups site

Professionele begeleiding

Je krijgt professionele en persoonlijke begeleiding van onze trainers. Gemiddeld trainen onze klanten twee keer per week maar dat kan je zelf naar wens indelen. De trainingen worden een waardevolle investering in je dagelijks leven! De vernieuwende trainingsmethodes die we gebruiken bieden een grote garantie voor het snel en blijvend behalen van jouw specifieke doelen. 
Wat je ervoor terug krijgt? Een fit, krachtig en zelfverzekerd bestaan! 

Voor iedereen

Bij MBM Sports kun je terecht voor Personal Training, Kickboksen, Kenpo, Bootcamp en Small Group Training. De trainingen worden op de site allemaal beschreven en zijn toegankelijk voor jong en oud, in groepsverband of 1 op 1. In het rooster staat aangegeven wanneer en waar de groepslessen worden gegeven. 
Je bent natuurlijk altijd welkom om een proefles mee te doen! Bekijk in het rooster wat jou schikt. Mocht je een individuele afspraak willen maken dan kan je contact opnemen met een van onze trainers.

Team

Matthijs van Dalen

Ik ben Matthijs van Dalen, eigenaar en trainer bij MBM Sports: Martial Arts, Body & Mind. Vechtsporten (Martial Arts) zijn al mijn hele leven mijn grote passie. Vooral ook om wat het met je lichaam en geest doet. Op mijn zesde jaar begon ik met judo en behaalde op latere leeftijd mijn zwarte band. Judo deed ik met veel plezier en ik heb lange tijd als wedstrijdjudoka wekelijks op de mat gestaan.

Lees meer: Matthijs van Dalen

Daniël van Dalen

Even voorstellen... ik ben Daniël van Dalen en geef bootcamp trainingen en personal training bij MBMsports. Al vanaf jongs af aan is sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. Rond mijn 7e jaar ben ik op judo gegaan en ruim 20 jaar later is dit nog steeds een van mijn passies.

Lees meer: Daniël van Dalen

Malin Piekaar

Malin Evén Piekaar is een natuurliefhebber uit Zweden met veel energie. Ze gelooft in yoga en wat het doet! Door de samenwerking van body and mind word je een meer complete YOU. Door sterk te zijn in 'your mind' en in 'your body' geeft het je ook kracht in 'your soul'.

Lees meer: Malin Piekaar

Egbert van der Woude

Ik ben werkzaam in een grafisch bedrijf als productieleider. Mijn hobby en passie is de bokssport wat ik al lang doe met een aantal jaren wedstrijd ervaring. Ik geef bokstraining en doe dit met volle enthousiasme. Boksen is een algemene sport waar je met je hele lichaam bezig bent het geeft je karakter en doorzettings vermogen.

Lees meer: Egbert van der Woude

Jip de Ridder

Ik ben Jip de Ridder en iemand die zeker niet stil kan zitten. Als klein kind met judo begonnen en op middelbare school een vechtsport fanaat geworden. Diverse ervaringen opgedaan de afgelopen 15 jaar met trainen, wedstrijden en filosofie; zwarte band judo en jiu jitsu, trainen in Amerika en China van Kung fu, Taichi en ook meer de full contact kant ontdekt met boksen, kickboksen en MMA.

Lees meer: Jip de Ridder