Matthijs van Dalen

Ik ben Matthijs van Dalen, eigenaar en trainer bij MBM Sports: Martial Arts, Body & Mind. Vechtsporten (Martial Arts) zijn al mijn hele leven mijn grote passie. Vooral ook om wat het met je lichaam en geest doet. Op mijn zesde jaar begon ik met judo en behaalde op latere leeftijd mijn zwarte band. Judo deed ik met veel plezier en ik heb lange tijd als wedstrijdjudoka wekelijks op de mat gestaan.

Op mijn tiende startte ik met jiu jitsu en kickboksen. Al snel ging ik naast mijn vechtsporttraining ook dagelijks aan mijn fysiek werken. Trainen en training geven, mensen helpen om mentaal en fysiek te groeien werd mijn lust en mijn leven.

Het was daarom vanzelfsprekend dat ik daar mijn werk zou maken en begon een opleiding bij het CIOS. Ik specialiseerde me in fitness, werkte bij verschillende Sport- en Health centra. Naast het CIOS heb ik verschillende opleidingen succesvol afgerond bij o.a. Fysio Physics, Overload worldwide, LAPT, AALO Fitness.

Rond mijn 18e jaar kreeg ik Pfeiffer en hierdoor kon ik niet meer zo hard trainen als ik wilde en kostten school en sport me te veel energie. Ik was niet meer de fitte jongen die ik was. De huisarts zei dat ik even rustig aan moest doen en dat dit met een paar weken wel weer goed zou komen. Dit duurde uiteindelijk een jaar. Als ik toen had geweten dat het zo’n aanslag kan zijn op je lichaam en geest had ik er meer aan gedaan om snel beter te worden met behulp van alternatieve geneeskunde. Dit motiveert mij ook nu nog dagelijks om mensen te begeleiden en hen met mijn netwerk van specialisten sneller van ziekte of blessures af te helpen en weer te bouwen aan een fit en gezond bestaan.

MIJN BEDRIJF: MARTIAL ARTS, BODY & MIND

MARTIAL ARTS
Boksen en kickboksen is een fantastische manier om aan je fitheid te werken. Je werkt aan diverse facetten zoals kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit en het vergroot je zelfvertrouwen en weerbaarheid. In onze groepen zie ik deelnemers op deze vlakken erg groeien en vooral in de één op één trainingen heb ik met mensen mooie resultaten geboekt. Voor de een is het vooral een fysieke training, maar voor de ander is ook de mentale kant erg belangrijk.

BODY & MIND
Voor mij is een gezond lichaam erg belangrijk. Ik voel me fit en sterk, hierdoor kan ik beter functioneren in mijn bedrijf en kan ik meer genieten van het leven. Ook om vermoeidheid en blessures te voorkomen zorg ik goed voor mijn lichaam, o.a. door goed te trainen maar ook door goede voeding. Regelmatig laat ik me masseren en ga ik naar de sauna, om mijn lichaam en geest in balans te houden. Ik train veel ondernemers en ook zij merken dat zij door aan hun fysiek te werken beter kunnen functioneren in hun bedrijf en meer genieten van hun gezin en vrije tijd.

facebook linkedin instagram