Testimonials

Een betere conditie, sportspecifiek trainen, een betere balans, meer power, meer zelfvertrouwen ……. hoe fijn is dat?!
Voor mij niet alleen ambitieuze wensen die ik via de site aan MBM Sports stuurde maar nu na een paar maanden trainen ook echt gerealiseerd! Geïnspireerd door de visie van MBM Sports ben ik gestart met Personal Training in combinatie met Bootcamp. Ik merkte dat ik op de tennisbaan conditie, power en balans tekort kwam. Dit ging ten koste van mijn tennisprestaties.

Daarnaast heb ik een veeleisende advies job en jonge kids, soms een pittige combinatie waarin je energie tekort komt. Kortom: ik besloot na een tennistraining actie te ondernemen en MBM Sports een mail te sturen. Direct de volgende dag werd ik gebeld door Matthijs. Een persoonlijk gesprek, een eerste training om de persoonlijke click en aanpak te ervaren en ik was overtuigd. Fijn is dat je bij MBM Sports je trainingstijden zeer flexibel kan inrichten. Dit zorgt ervoor dat ik elke week ten minste twee keer kan trainen. De afwisseling van Personal Training en Bootcamp werkt voor mij prima. Veel van de oefeningen waren nieuw voor mij, ik moest dus echt leren hoe ik moest trainen. In beide trainingsvormen ervaar ik dat je continu wordt gestimuleerd en gecorrigeerd om de oefeningen ook echt goed uit te voeren.
MBM Sports staat voor mij voor flinke uitdaging, tennisgericht trainen, stoer, professioneel en vooral echte persoonlijke begeleiding. Elke training weer wordt gekeken naar mijn mogelijkheden op dat moment, toevoeging van nieuwe trainingselementen en een flinke dosis fun. Dit levert voor mij echt energie op, een fit lichaam en niet te vergeten betere tennisprestaties. Sinds ik gestart ben met trainen merk ik ook in mijn werk dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden. Body en Mind zijn dus echt onlosmakelijk met elkaar verbonden!

facebook linkedin instagram