Testimonials

Mijn naam is Julyette Steur en ik ben professioneel tennisser. Ik beoefen deze sport al meer dan tien jaar en aangezien het fysieke gedeelte een van de meest belangrijke factoren is, heb ik al heel wat fitnesslessen en –trainers over de hele wereld gezien. Wat Matthijs als trainer zo bijzonder maakt, is makkelijk in een woord te omschrijven; passie.

Als ik een pijntje heb opgelopen tijdens een wedstrijd, maakt Matthijs onmiddellijk de spieren los, plaatst tape waar nodig en weet bovendien te vertellen hoe ik deze pijn kan verhelpen of voorkomen. Even een extra uurtje inplannen om sterker te worden? Geen probleem voor Matthijs, doet hij graag en altijd met een brede glimlach. Het woordje “nee” komt in zijn woordenboek namelijk niet voor.


Ik doe vijf keer in de week aan fysieke training en als ik aan het eind van de week na de zoveelste training even geen motivatie meer heb, weet Matthijs toch de woorden te vinden zodat ik alles uit de kast trek. Door zijn positieve uitstraling en energie is ook iedere zware training een verademing. Hij zorgt er ook voor dat de trainingen gevarieerd zijn, vaak een combinatie van cardio-, kracht- en snelheidstrainingen.

Met de hulp van Matthijs heb ik de afgelopen twee jaar hard gewerkt en ben daardoor enorm gestegen op de wereldranglijst. Door hem weet ik hoe ik mezelf sterk moet maken!

facebook linkedin instagram